Uw terugverdientijd: 14,25 jaar

JOUW top 10 Solar Frontier zonnepanelen:

Solar Frontier zonnepanelen: stel zelf je installatie samen!

Beantwoord slechts 4 vragen, en wij geven je meteen een accurate schatting van je prijs en terugverdientijd

Wat is je jaarlijkse energieverbruik?


Wat is je elektriciteitstarief?


Wat is je beschikbare dakoppervlakte?


Selecteer je postcode

Solar Frontier zonnepanelen: de volledige lijst!


Waarom (niet) kiezen voor Solarworld zonnepanelen?

Solar Frontier is een Japans zonnemerk dat is afgeleid van het moederbedrijf Solar Frontier K.K. dat is op zijn beurt een dochteronderneming van Sekiyu K.K., een fabrikant die kan bogen op meer dan 100 jaar expertise op het gebied van energieproductie.

Solar Frontier ontwikkelt en levert al meer dan 30 jaar CIS (koper, indium, selenium) dunne film en kristallijne zonnemodules. In 2011 was de fabriek in Kunitomi volledig operationeel en werd de grootste CIS-productiefabriek ter wereld met een capaciteit van meer dan 900 MW. Dit, samen met de twee kleinere fabrieken, Miyazaki One en Miyazaki Two, met een jaarlijkse productiecapaciteit van 20 MW en 60 MW, bracht de jaarlijkse totale productiecapaciteit van het bedrijf op 1GW.

Al deze faciliteiten zijn gespecialiseerd in de productie van zonne-energie-oplossingen die geschikt zijn voor toepassingen met een lagere energiebehoefte en tegelijkertijd voor een belangrijkere algehele outputbehoefte.

Het hoofdkantoor van Solar Frontier bevindt zich in Tokio, maar het bedrijf vertrouwt op internationale kantoren en marketingafdelingen in Europa, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten om zijn producten over de hele wereld te leveren.

Het assortiment zonnepanelen van Solar Frontier

Solar Frontier heeft slechts 1 serie in zijn assortiment:

  • SF145–170 PowerModule

SF145–170 PowerModule

Zijn Solar Frontier zonnepanelen interessant voor jou?

Je was misschien specifiek op zoek naar Solarworld zonnepanelen, maar weet je wel zeker dat dit de juiste zonnepanelen voor jou zijn? Laten we de zonnepanelen van Solar Frontier dus eens vergelijken met de zonnepanelen van de andere merken.

Op basis van de gegevens die je opgaf in de calculator kan je niet enkel de zonnepanelen van Solar Frontier rangschikken, maar ook alle andere zonnepanelen in onze database. Op basis van deze rangschikking kan je zien hoe de zonnepanelen van Solar Frontier zich verhouden ten opzichte van de andere zonnepanelen. Zijn de zonnepanelen van Solar Frontier werkelijk de beste zonnepanelen voor jou? Of kies je beter voor een ander merk?